업계소식

2019년 식품가공적성정보센터 DB 활용 아이디어 경진대회

KoSFA   2019-09-23 10:15   808


□ 목 적

식품 중소기업의 제품 개발 및 고부가가치 영역으로의 사업 확대를 위한 R&D 역량 강화를 위해 개설된 “식품가공적성정보센터”에 대한 이용자들의 관심을 높이고 식품가공적성정보센터의 DB 이용도 증진을 도모하고자, 식품가공적성정보센터의 DB를 활용한 아이디어 우수사례 경진대회를 개최

 

□ 접수기간 및 신청방법

o 접수기간 : 2019. 09. 16. ∼ 10. 18.

o 신청방법 : 식품가공적성정보센터 홈페이지(www.fpdb.kr) 공지사항에서 참가신청서를 내려받아 작성 후 이메일 및 우편 접수

 - 이메일 : kcys0517@kfri.re.kr

 - 주소 : 전라북도 완주군 이서면 농생명로 245 (우) 55365

 ※ 모든 접수는 18:00 도착 분에 한 함

 

□ 문의처 : 한국식품연구원

o 주소 : 전라북도 완주군 이서면 농생명로 245 (우) 55365

o E-mail : kcys0517@kfri.re.kr

o 전화 : 063-219-9387

 

※ 세부사항은 첨부파일 참조 부탁드립니다.


Call for Special Section

We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human 
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.

Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 31 July 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).

The specific topics of interest for the special issue include:
 • New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
 • Probiotics/postbiotics for human and animal health
 • Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
 • Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
 • The next generation of probiotics

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.