축산식품과학과 산업

축산식품과학과 산업 6권 2호

ADMIN   2021-09-15 11:23   209


1. 명동훈; 정한성; 강다윤; 최농훈 / 가축생산 및 출하단계 위생관련 문제점과 개선방안
2. 이경우 / 국내 계란 생산 시스템 현황
3. 임무혁 / 계란 살충제 파동과 관련한 농약에 대한 올바른 이해
4. 이희영; 윤요한 / 축산물 안전전문가 육성과 생산자 협조 없으면 축산물 안전문제는 끊임없이 발생할 것
5. 신소아; 황지희; 김민지; 윤숭섭 / 새로운 유제품 개발의 가능성과 확장성 (요구르트를 이용한 FD동결건조 스낵의 개발)
6. 김태경; 심재윤; 안광일; 함윤경; 구수경; 김영붕; 최윤상 / 오리고기를 활용한 최신 가공기술 트렌드
7. 김현욱; 황고은; 송동헌; 함윤경; 최지훈; 최윤상 / 식육가공품의 품질특성 및 기능성 향상을 위한 발효간장의 활용
8. 김지욱 / 가공치즈 제품의 품질과 이해
9. 서위석 / 2016년 축산물 유통실태 조사결과


Call for Special Section

We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human 
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.

Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 31 July 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).

The specific topics of interest for the special issue include:
 • New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
 • Probiotics/postbiotics for human and animal health
 • Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
 • Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
 • The next generation of probiotics

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.