업계소식

2022년 (사)한국산업식품공학회 춘계 정기총회 및 학술대회 개최

KoSFA   2022-04-14 16:14   58


■ 2022년 (사)한국산업식품공학회 춘계 정기총회 및 학술대회 개최 ■

한국산업식품공학회에서 다음과 같이 학술대회를 개최하오니 회원 여러분의 많은 관심과 참여를 부탁드립니다.

• 일시 : 2022. 4. 21(목) ~ 22(금)
• 장소 : 한국식품연구원 대강당 (전북, 완주군)
• 주제 : Sustainable Food Industry for the Post-pandemic Era
• 문의 : 사무국 031-677-9993​


제54차 국제 정기학술대회 개최 안내

⦁ 일시 : 2022년 5월 19일(목)~21일(토)

⦁ 장소 : 한국식품연구원

⦁ 주제 : Paradigm Shift in Innovative Technologies for Sustainable Foods of Animal Resources

⦁ 프로그램: 학술대회 홈페이지(www.kosfameeting.org)에서 확인

 

  ※ 사전등록 및 초록접수 : 2022년 4월 29일(금) 까지 학술대회 홈페이지에서 진행

  ※ 한국식품연구원 투어 신청, 숙박예약, 셔틀버스 안내 등 "공지사항" 참조

 

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.
Call for Special Section

We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human 
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.

Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).

The specific topics of interest for the special issue include:
 • New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
 • Probiotics/postbiotics for human and animal health
 • Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
 • Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
 • The next generation of probiotics

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.