축산식품과학과 산업

축산식품과학과 산업 7권 2호

ADMIN   2021-09-15 13:20   240


1. 이현정; 윤요한; 조철훈 / 건식숙성한 우육의 유통관리 방법
2. 하호경 / 유청단백질 나노전달체의 기능적 특성
3. 박신영; 김학연 / 전기장 과냉각 시스템을 활용한 식육제품의 고부가가치 활용기술
4. 김형상 / 안전한 육제품 생산을 위한 미래 지향적인 기술들
5. 최영민 / 조직감 항목 강화를 통한 소도체 품질등급의 정확도 향상
6. 오남수; 오상남; 김영훈 / 장내미생물 조절을 통한 신경정신질환 및 인지기능 개선용 프로바이오틱스 개발
7. 조수현; 강선문; 황인호; 황도연 / 한우 암소고기의 육질특성
8. 황인호 / 너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
9. 임대운 / 돼지 도체등급과 삼겹살·목심 제품의 유형별 연계성 조사
10. 김태경; 김진만; 이성기; 김현욱; 김영붕; 전기홍; 최윤상 / 삼계탕 가공기술 동향분석과 시장 예측 전망


Call for Special Section

We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human 
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.

Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 31 July 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).

The specific topics of interest for the special issue include:
 • New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
 • Probiotics/postbiotics for human and animal health
 • Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
 • Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
 • The next generation of probiotics

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.