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축산식품과학과 산업 5권 1호
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1. 주선태 / 고기, 더 먹어야 할까? 덜 먹어야 할까?
2. 강호진; 강신호; 신용국 / 우유의 재발견
3. 김지욱 / 가공치즈와 구성 성분
4. 김형상; 이승연; 허선진 / 생리활성 물질을 이용한 식육제품의 생산
5. 오남수; 이건봉; 신용국; 김영붕; 전기홍; 구수경; 최윤상 / 가공적성 연구를 통한 축산자원의 산업적 활용도 증진 가능성
6. 이수민; 윤요한 / 긴급한 미생물학적 위해평가 시 데이터 갭 보완 방안에 대한 의견
7. 김영훈; 오남수 / 우유 유래 고령친화 및 뇌질환 예방 식품소재 및 제품개발
Call for Special Section
We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.
Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 31 July 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).
The specific topics of interest for the special issue include:
• New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
• Probiotics/postbiotics for human and animal health
• Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
• Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
• The next generation of probiotics