축산식품과학과 산업

축산식품과학과 산업 4권 2호

ADMIN   2021-09-15 11:20   169


1. 이근택 / WHO/IARC의 적색육과 육가공품의 발암성 분류에 대한 소고(小考)
2. 허선진; 장애라; 정종연; 조철훈; 진구복; 이근택 / 육제품의 발암물질 논란에 대한 오해와 진실
3. 황인호 / 건숙성 쇠고기의 현황 및 기능성 구명에 대한 과제
4. 김학성 / 한국인이 가장 선호하는 삼겹살 형태 및 특성
5. 홍근표; 진구복 / 식품에 미생물 유래 Transglutaminase의 이용 가능성 - 식육 및 수산가공품을 중심으로 -
6. 이기백; 슈리티 슈클라; 송신지에; 박선현; 오영숙; 김명희 / 리포좀을 이용한 분유 내 크로노박터 신속검출기술
7. 박재용 / 조제분유에서 프리바이오틱스(prebiotics) 첨가 효과와 가능성


Call for Special Section

We are pleased to call you a paper for Food Science of Animal Resources for a special section "New concept of probiotics for human 
and animal health". Both research and review articles are welcome for possible publication in this section. All manuscript will be
peer-reviewed before their acceptance for publication.

Edited by Dr. Seok-Seong Kang
- Deadline for manuscript submissions: 30 June 31 July 2022
- We offer 50% reduction of the article processing charge and provide the fast review process (approximately 1 month).

The specific topics of interest for the special issue include:
 • New probiotics and alternative probiotics such as postbiotics
 • Probiotics/postbiotics for human and animal health
 • Probiotics/postbiotics and metabolic disorders
 • Probiotics/postbiotics and gut microbiome balance
 • The next generation of probiotics

하루 동안 팝업창을 띄우지 않습니다.